KNX Domotica
Contact

Op basis van Internet of Things je complete huis bedienen en monitoren.

Offerte Aanvragen
WoonIot

✓ Professioneel advies

✓ Vrijblijvende offerte

✓    Lokale installatie experts

Domoticatoepassingen

Er zijn vandaag de dag al verschillende domoticatoepassingen op de markt. Het slimme besturingssysteem wordt alsmaar populairder en met goede reden. Het zorgt ervoor dat uw systemen op elkaar afgestemd worden, waardoor alles geautomatiseerd wordt en u geniet van een uitzonderlijk hoog gebruikscomfort. Er bestaan heel wat domoticatoepassingen. Laat u daarom over de diverse domoticamogelijkheden adviseren door onze experts en vindt het systeem dat past bij u en uw woning.

HW-SVEN Basic wit
HW-SVEN Basic wit

Welke domoticatoepassingen wilt u aanschaffen?

Woon IoT is een domoticaspecialist uit Barendrecht. We zijn gepassioneerd door automatisering en staan u graag bij met domotica-advies op maat. Belangrijk is om te bepalen welke domoticatoepassingen u wilt integreren in uw woning. Om u hierin een beter inzicht te geven, voorzien we u graag van domotica-advies op maat. We laten u kennismaken met de verschillende terminologieën en domoticamogelijkheden. Op die manier heeft u alvast een achtergrond en kunt u met een gerichte vraag naar een verdeler in uw buurt stappen om domotica-advies te verkrijgen. Bij hen kunt u de domotica ook aankopen en laten installeren.

KNX: van alle markten thuis

De domoticamogelijkheden kunnen bijna eindeloos genoemd worden. Zo goed als alle systemen in uw huis kunnen geautomatiseerd worden door middel van domoticatoepassingen. Een bekend systeem dat al sinds de jaren 90 gebruikt wordt, is het KNX-systeem. KNX zorgt ervoor dat apparaten van verschillende fabrikanten met elkaar samenwerken. Bovendien worden de producten van het merk uitvoerig getest voordat ze op de markt komen, waardoor u zeker weet dat u producten van verschillende fabrikanten gezamenlijk via dit systeem kunt gebruiken. KNX kan worden ingezet voor uiteenlopende domoticamogelijkheden: van de thermostaat tot de rolluikbediening, en van het lichtnetwerk tot het alarmsysteem.

Contacteer ons voor vrijblijvend domotica-advies

Domoticatoepassingen helpen uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Ze passen zich aan uw dagelijkse ritme aan, besparen tijd en weten precies waar u op welk moment nood aan heeft. Heeft u vragen over de domoticamogelijkheden die Woon IoT aanbiedt en wilt u graag extra domotica-advies? We staan graag klaar voor u en beantwoorden uw vragen met plezier. Neem contact met ons op via het nummer 085 489 50 75 of stuur een e-mail naar Info@wooniot.nl.

hubaware-home-slider-page-1024×576-2
Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0