de specialist in TV over Twisted Pair oplossingen, VDI, multimedia en audio/ video netwerken

Communicatie is zonder twijfel de 4de basis nutsvoorziening van elke woning aan het worden.

Onze bedrijfsfocus is 100% gericht op het ontwikkelen van prijswaardige, duurzame en performante multimedia VDI netwerken en netwerkcomponenten, gebaseerd op RJ45 en Twisted Pair technologie.
Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het versturen van TV-signalen over Twisted Pair bekabeling.
Nieuwe bekabeling, gebaseerd op onze OmniMedia HD 1000MHz Twisted Pair technologie, geeft u uiteraard het beste resultaat, maar ook voor reeds bestaande Twisted Pair netwerken (Cat5 / Cat6 enz.) kunnen wij u oplossingen aanbieden voor de transmissie van TV en video signalen.

Abitana biedt u totaaloplossingen aan voor uw netwerkbekabeling zowel voor residentiële bouwprojecten als voor gemeenschapsbouw (assistentiewoningen, woonzorgcentra, hotel en kortverblijf, studentenflats, …), specifieke maatoplossingen voor uw project, alsook een breed gamma van kwaliteitscomponenten (kabel, connectoren, netwerkkasten, elektronische netwerkmodules) die in elk netwerk kunnen opgenomen worden ( data, VDI ,Audio Video integratie , domotica, bordenbouw, industriële automatisatie…). Daarnaast zijn ook private label OEM contracten mogelijk.

Bij Abitana vindt u standaard UTP/Coax componenten, maar wij zijn gespecialiseerd in HD 1000MHz netwerken.

De vereisten en verwachtingen van een “netwerk” zijn in de voorbije 15 jaar sterk geëvolueerd. Het was niet altijd makkelijk een geschikte netwerkkast te vinden voor de installatie van connectoren en netwerktoestellen. Daarom beslisten we bij Abitana om onze eigen Xcel pro+ netwerkkast te ontwikkelen. Volledig in aluminium, robust en elegant, met 31 DIN posities per rail voor een breedte van slechts 60cm en met een heleboel extra ‘s die de installatie vergemakkelijken.

De Abitana DIN-rail connectoren en modules worden ook regelmatig gebruikt in bordenbouw voor industriële en tertiaire toepassingen.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar [email protected]. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0