Kennis.

Kennis.

Connected.

Connected.

WoonIoT

Woon IoT is een activiteit van Viertron Install BV. Met de jarenlange ervaring in distributie van custom install producten, trainingen aan installateurs en dagelijkse support aan totaalintegratoren was de tijd rijp om de kennis en ervaring rechtstreeks aan u als consument aan te bieden. Wel blijven wij daarbij gebruik maken van de lokale installatiebedrijven omdat zij kunnen helpen met de installatie, inbedrijfname en ondersteuning.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je huis slim te maken? Kijk rond op onze website en schroom niet om een vraag te stellen.

sven2_web.jpg

Ook uw huis slimmer maken?

Wij bieden u een overzicht aan oplossingen en kennis om uw woning SMART te maken. Altijd met beproefde elektronica die nu werkt en tevens klaar is voor toekomstige toepassingen. Veel van de geboden techniek is op basis van DigitalStrom en IoT, in combinatie met IP, EnOcean en Zigbee. Hiermee zijn “bijna” alle gangbare communicatie protocollen beschikbaar en kunnen we diensten als spraaksturing en IFTTT vandaag al eenvoudig beschikbaar maken voor uw project.

sonos-beam-wit-sfeer-1.jpg

Benieuwd of je jou huis Smart kunt maken?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar [email protected]. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0