Maak met digitalSTROM je Smart Home compleet:

Kroonstenen

Denkt u er over na om uw woonomgeving Smart te maken? Dan heeft u met digitalSTROM een prima keus. Het platform van digitalSTROM biedt connectie naar alle soorten oplossingen van verlichting tot beveiliging en verwarming tot fun.
Dit Zwitserse product verovert de laatste jaren ook in Nederland de markt door stabiliteit en samenwerking met andere “Smart” oplossingen. Een groot aantal nieuwbouw projecten maakt standaard gebruik van digitalSTROM en ook de vrije markt weet de oplossingen te waarderen.
Website van de Zwitserse Fabrikant: www.digitalstrom.com

Je persoonlijke offerte binnen 24 uur:

Bedien alles met uw smartphone

U kunt eenvoudig de oplossingen van digitalSTROM meefinancieren in uw hypotheek door onze offerte bij de hypotheekaanvraag mee te laten lopen in de financiering. Hiermee maakt u budget vrij om voor, of na oplevering van uw woning de Smart Wonen toepassing te laten installeren.

Voor het budgetteren van een passende domotica installatie dient u rekening te houden met 1,5 tot 2% van de bouwsom. Hiermee heeft u alle verlichting in het huis Slim gemaakt. Koppeling met Philips- Hue, Sonos audio en alarm producten is standaard zonder meerkosten voorzien. Extra mogelijkheden zijn het koppelen van rolluiken, zonwering, gordijnen, verwarming en koeling (inclusief Airco’s). Dit kan, zodra de tekeningen van uw huis beschikbaar zijn, verder uitgewerkt worden op basis van uw wensen en budget.


Met onderstaande gegevens maken wij uw persoonlijke offerte. Zo kunt u de domotica voordelig mee financieren bij de hypotheekaanvraag.

Offerte Smart Home
maand / jaar
Gewenste SMART functies
Voeg uw tekeningen bij van de nieuwe woning. Liefst met een elektra plan of lichtplan indien aanwezig.
Maximale uploadgrootte: 2.1MB
U mag een foto maken van de tekening maar ook een pdf van het tekenprogramma is prima. De schaal is voor ons niet belangrijk.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0