Wat is DigitalSTROM?

Kroonstenen

DigitalSTROM Smart Home is een platform dat connectie biedt naar alle soorten oplossingen, van verlichting tot beveiliging en van verwarming tot entertainment. Dit Zwitsers product verovert de laatste jaren ook in Nederland de markt door stabiliteit en samenwerking met andere Smart-oplossingen. Een groot aantal nieuwbouwprojecten maakt standaard gebruik van DigitalSTROM en ook de vrije markt weet de oplossingen te waarderen. Met de producten van DigitalSTROM, die u bij Woon IoT te Barendrecht vindt, maakt u van uw huis een Smart Home.

Website van de Zwitserse Fabrikant: www.digitalstrom.com

DigitalSTROM is wat u wil voor een Smart Home

Bedien alles met uw smartphone

U kunt eenvoudig de toepassingen op het gebied van domotica van DigitalSTROM Smart Home meefinancieren in uw hypotheek door onze offerte bij de hypotheekaanvraag mee te laten lopen in de financiering. U ontvangt uw persoonlijke offerte voor deze producten binnen 24 uur. Hiermee maakt u budget vrij wat ideaal is, zodat u voor of na oplevering van uw woning direct de digitalSTROM Smart Home kunt laten installeren.

Voor het budgetteren van een passende domotica-installatie dient u rekening te houden met 1,5 tot 2% van de bouwsom. Hiermee heeft u alle verlichting in het huis slim gemaakt. Een koppeling met Philips- Hue, Sonos-audio en alarmproducten is standaard zonder meerkosten voorzien. Extra mogelijkheden zijn het koppelen van rolluiken, zonwering, gordijnen, verwarming en koeling (inclusief airco’s). De toepassingen voor DigitalSTROM worden, zodra de tekeningen van uw huis beschikbaar zijn, uitgewerkt afhankelijk van wat uw wens is en op basis van uw budget en het meest ideale energiemanagement.

Laat ons weten voor welk project we een offerte mogen opmaken

Met onderstaande gegevens maken wij uw persoonlijke offerte op. Zo kunt u de domotica voordelig meefinancieren bij de hypotheekaanvraag en maakt het niet uit of dat wat u kiest nu de DigitalSTROM Smart Home is of een ander merk. Heeft u een vraag voor ons domoticabedrijf? Wilt u ook van onze medewerkers horen wat DigitalSTROM is? Dan kunt u ons bereiken via het e-mailadres i[email protected] of via het nummer 085 489 50 75.


Met onderstaande gegevens maken wij uw persoonlijke offerte. Zo kunt u de domotica voordelig mee financieren bij de hypotheekaanvraag.

Offerte Smart Home
maand / jaar
Gewenste SMART functies
Voeg uw tekeningen bij van de nieuwe woning. Liefst met een elektra plan of lichtplan indien aanwezig.

Maximum file size: 5MB

U mag een foto maken van de tekening maar ook een pdf van het tekenprogramma is prima. De schaal is voor ons niet belangrijk.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar [email protected]. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0