Maak met digitalSTROM uw Smart Home compleet

Kroonstenen

DigitalSTROM is een prima keus om van uw huis een Smart Home te maken. U vindt al hun producten bij Woon IoT te Barendrecht. Het platform van digitalSTROM Smart Home biedt connectie naar alle soorten oplossingen, van verlichting tot beveiliging en van verwarming tot entertainment. Dit Zwitsers product verovert de laatste jaren ook in Nederland de markt door stabiliteit en samenwerking met andere Smart-oplossingen. Een groot aantal nieuwbouwprojecten maakt standaard gebruik van digitalSTROM en ook de vrije markt weet de oplossingen te waarderen.

Website van de Zwitserse Fabrikant: www.digitalstrom.com

Uw persoonlijke offerte voor digitalSTROM of een ander systeem binnen 24 uur ontvangen

Bedien alles met uw smartphone

U kunt eenvoudig de domoticatoepassingen van digitalSTROM Smart Home meefinancieren in uw hypotheek door onze offerte bij de hypotheekaanvraag mee te laten lopen in de financiering. Hiermee maakt u budget vrij om voor of na oplevering van uw woning de digitalSTROM Smart Home te laten installeren.

Voor het budgetteren van een passende domotica-installatie dient u rekening te houden met 1,5 tot 2% van de bouwsom. Hiermee heeft u alle verlichting in het huis Slim gemaakt. Koppeling met Philips- Hue, Sonos-audio en alarmproducten is standaard zonder meerkosten voorzien. Extra mogelijkheden zijn het koppelen van rolluiken, zonwering, gordijnen, verwarming en koeling (inclusief airco’s). Dit kan, zodra de tekeningen van uw huis beschikbaar zijn, verder uitgewerkt worden op basis van uw wensen en budget.

Laat ons weten voor welk project we een offerte mogen opmaken

Met onderstaande gegevens maken wij uw persoonlijke offerte op. Zo kunt u de domotica voordelig meefinancieren bij de hypotheekaanvraag en maakt het niet uit of dat nu de digitalSTROM Smart Home is of een ander systeem,. Heeft u een vraag? Dan kunt u ons indien gewenst ook bereiken via het e-mailadres Info@wooniot.nl of via het nummer 085 489 50 75.


Met onderstaande gegevens maken wij uw persoonlijke offerte. Zo kunt u de domotica voordelig mee financieren bij de hypotheekaanvraag.

Offerte Smart Home
maand / jaar
Gewenste SMART functies
Voeg uw tekeningen bij van de nieuwe woning. Liefst met een elektra plan of lichtplan indien aanwezig.
Maximale uploadgrootte: 5MB
U mag een foto maken van de tekening maar ook een pdf van het tekenprogramma is prima. De schaal is voor ons niet belangrijk.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0