Wat is domotica?

  • ✓ Vrijblijvende offerte
  • ✓ I.s.m. lokale installatiebedrijven
  • ✓ Professioneel advies

Domotica is het integreren van huisnetwerken en elektronica in en om uw huis of bedrijf om processen in uw dagelijks leven te automatiseren. Zo wordt de bediening van apparatuur in uw huis gekoppeld aan een apparaat om jouw woonomgeving comfortabeler te maken, zowel binnen als buiten. De specialisten van Woon IoT uit Barendrecht helpen u bij de toepassingen die geschikt zijn voor u.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan direct contact op!

HW-SVEN Basic wit

Wat is het profijt dat u van domotica kunt hebben?

Als u kiest voor de integratie van domotica van DigitalSTROM in uw huis, wilt u natuurlijk op voorhand weten wat er allemaal mogelijk is voor u. De mogelijkheden voor de automatisering van uw huis zijn zo goed als onbeperkt. Onze specialisten geven u graag domotica-advies over alle opties, zodat u goed geïnformeerd bent voorafgaand aan de aankoop. Zo is het mogelijk om domotica te gebruiken in de zorg als dwaaldetectie, wat handig is als u een cliënt of familielid heeft die wegloopt. Ook kunt u hierdoor met uw telefoon de lichten in uw huis bedienen of uw zonwering regelen. Gebruikt u veel domotica? Dan is het belangrijk om een goed systeem te hebben dat uw energieverbruik regelt. Het regelen van uw energiemanagement heeft namelijk vele voordelen die wij u graag persoonlijk toelichten.

Vraag ons om meer informatie

Heeft u nog steeds vragen over wat domotica precies is? Heeft u moeite met alle terminologieën? Wilt u weten welke toepassingen voor uw specifieke situatie geschikt zijn? Neem dan contact op met de specialisten van ons domoticabedrijf. Wij denken graag met u mee. U bereikt ons door te bellen naar 085 489 50 75 of door ons contactformulier in te vullen met al uw vragen.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar [email protected]. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0