Slim omgaan met de eigen stroom is het eerst verdiend, met DigitalStrom heeft u een zeer Slim huis met alle gemakken die denkbaar zijn, u heeft ook de luxe van complete controle over de opbrengst van uw PV installatie. Extreem zinvol in combinatie met uw zwembad, elektrische auto of warmtepomp


Eindelijk kunnen we met stroom meer dan vroeger: DigitalStrom verenigt alle elektrische apparaten via de bestaande stroomleidingen tot een intelligent netwerk en geeft zo een nieuwe dimensie aan uw wooncomfort. Van individuele lichtscènes tot meer energie-efficiëntie en veiligheid in huis, met DigitalStrom kunt u dit alles heel eenvoudig, comfortabel en automatisch inrichten. Alle benodigde componenten zijn overal snel en probleemloos en ook retrofit in te bouwen, alle toepassingen kunt u via uw oude vertrouwde schakelaar of virtueel met uw pc, tablet of smartphone bedienen. DigitalStrom is de toekomst van uw stroom – intelligente stroom voor meer comfort in uw woning- een geheel nieuwe woonbeleving.
Wenst u een complete vrijblijvende prijsopgaaf voor uw project, vul ons formulier in en u ontvangt omgaand een prijsindicatie voor de benodigde componenten..

Alle online artikelen van DigitalStrom in onze webshop.

Alle online artikelen van DigitalStrom in onze webshop.

Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar [email protected]. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0