KNX Domotica
Contact

Op basis van Internet of Things je complete huis bedienen en monitoren.

Offerte Aanvragen
WoonIot

✓ Professioneel advies

✓ Vrijblijvende offerte

✓    Lokale installatie experts

Slim huis maken

Onze producten stellen u in staat om van uw woning een Slim huis te maken. Aan de hand van domotica kunt u uw huis laten automatiseren. Woon IoT is een gespecialiseerd domoticabedrijf, gevestigd in Barendrecht. We verdelen een groot assortiment aan domoticaproducten aan professionele handelaars. Als consument vindt u op onze website veel informatie over hoe u uw huis kunt laten automatiseren.

HW-SVEN Basic wit
HW-SVEN Basic wit

Een Slim huis maken met een systeem voor iedere toepassing

U kunt uw huis laten automatiseren door een van de verdelers waar we mee samenwerken. Zij beschikken allen over de nodige kennis en zorgen ervoor dat u met onze producten een Slim huis kunt maken van uw woning. Wanneer u uw huis Slim wilt maken, mag een KNX-systeem niet ontbreken. KNX kan gebruikt worden om producten van verschillende fabrikanten met elkaar te laten samenwerken, en is omwille van zijn multifunctionaliteit heel populair. Uiteraard zijn er nog veel meer opties waarmee u uw huis kunt laten automatiseren. We geven u graag een handig overzicht terug van de diverse domoticamogelijkheden van merken als digitalSTROM, Hubware, Iungo en meer. Er bestaat een systeem voor elk apparaat en voor elk merktype. Onze specialisten voorzien u graag van meer uitleg hierover.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Smart wonen maakt het leven eenvoudiger. Het vormt als het ware een onzichtbare huishoudhulp en tilt uw comfort naar een hoger niveau. Bovendien kan u uw huis volledig laten automatiseren, en hoeft u zelf niet uit te zoeken hoe u nu precies een Slim huis kunt maken. Woon IoT en haar partners doen dit in uw plaats. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vul eenvoudig het contactformulier in of bel ons op het nummer 085 489 50 75.

hubaware-home-slider-page-1024×576-2
Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0