KNX Domotica
Contact

Op basis van Internet of Things je complete huis bedienen en monitoren.

Offerte Aanvragen
WoonIot

✓ Professioneel advies

✓ Vrijblijvende offerte

✓    Lokale installatie experts

Smart wonen

Smart wonen staat voor meerdere systemen die met elkaar in verbinding staan en elkaar ondersteunen. In de woning worden verschillende slimme apparaten geïnstalleerd die samenwerken via Smart Home-systemen. Deze zorgen ervoor dat u als bewoner niet meer alle apparaten afzonderlijk moet instellen en dat de systemen automatisch op elkaar worden afgesteld.

HW-SVEN Basic wit
HW-SVEN Basic wit

Ervaar het gemak van Smart wonen

Bij Smart wonen past uw huis zich aan het ware aan uw behoeften aan en wordt de werking van uw elektronica geautomatiseerd. Zo kunt u de oven bijvoorbeeld alvast voorverwarmen, zodat u zodra u thuiskomt enkel nog maar uw maaltijd in de oven hoeft te schuiven. Of laat uw bad vollopen vanuit uw bed, en stap rechtstreeks van een warm bed in een warm bad. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden die Smart Home-systemen bieden, en stuk voor stuk maken ze het leven makkelijker. Als domoticaspecialist maakt Woon IoT te Barendrecht u graag wegwijs in de verschillende opties die dit systeem biedt.

Meer veiligheid dankzij domotica

Wanneer u kiest voor Smart wonen, is een goede beveiliging aangeraden. Laat u op voorhand informeren over welke gegevens de Smart Home-systemen van u vereisen en waarvoor deze worden gebruikt. Het kan heel handig zijn dat sommige informatie rechtstreeks van de Smart Home-systemen wordt doorgestuurd naar belanghebbenden. Denk bijvoorbeeld aan een brandalarm dat automatisch de brandweer inschakelt of een slim beveiligingssysteem dat automatisch alle sloten vergrendelt en de politie op de hoogte stelt bij inbraak.

Ga langs bij een verdeler in uw buurt

Wilt u graag uw woning automatiseren en zo Smart wonen? Via ons dealeroverzicht kunt u alvast zien of er in uw buurt een verdeler is van onze producten. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste Smart Home-systemen en zorgen voor de installatie ervan. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier of via het nummer 085 489 50 75.

hubaware-home-slider-page-1024×576-2
Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0