KNX Domotica
Contact

Op basis van Internet of Things je complete huis bedienen en monitoren.

Offerte Aanvragen
WoonIot

✓ Professioneel advies

✓ Vrijblijvende offerte

✓    Lokale installatie experts

Wie KNX zegt, zegt domotica

KNX is een bekende naam binnen de domotica. Het is een uiterst vernuftig besturingssysteem dat ervoor zorgt dat apparaten van verschillende fabrikanten met elkaar kunnen communiceren. KNX kan zowel gebruikt worden voor in huis als voor in uw bedrijf. Het zorgt ervoor dat uw hele domoticanetwerk op elkaar afgestemd wordt, zodat met slechts één druk op de knop het hele systeem in werking treedt. U vindt dit domoticasysteem bij Woon IoT uit Barendrecht.

HW-SVEN Basic wit
HW-SVEN Basic wit

KNX als rode draad in uw domotica

KNX domotica is misschien wel een van de populairste ondersteuningen voor domotica in huis. Dat komt doordat producten van honderden fabrikanten allemaal functioneren via dit ene systeem. U hoeft dus slechts van één systeem gebruik te maken om een Slim huis te creëren. Domotica in huis, in combinatie met KNX, zorgt ervoor dat uw elektrische producten worden geautomatiseerd. Zo weet uw verwarming bijvoorbeeld wanneer u iedere dag opstaat, en zal deze ervoor zorgen dat het huis op de juiste temperatuur is wanneer u uit bed komt. De installatie van de KNX voor in huis wordt niet door onszelf uitgevoerd. Hiervoor werken we samen met verschillende lokale installatiebedrijven, die allemaal vertrouwd zijn met de installatie en werking van onze domotica.

Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen

Wenst u meer informatie over KNX of een van onze andere domoticasystemen? Als domoticaspecialist staan we graag voor u klaar. Zowel professionelen als particulieren kunnen bij ons terecht met al hun vragen. Contacteer ons vrijblijvend door een e-mail te sturen naar Info@wooniot.nl of bel ons op het nummer 085 489 50 75. We horen graag van u!

hubaware-home-slider-page-1024×576-2
Contact

Wij zijn momenteel niet online maar stuur een e-mail naar info@wooniot.nl. Wij antwoorden u omgaand.

Not readable? Change text. captcha txt
0